A kedvezményezett neve: OMI Oktatásszervező és Szolgáltató Kft

A fejlesztés tárgya, célja: Infrastruktúrafejlesztés és technológiai modernizáció az OMI Kft.

újszegedi telephelyén

A szerződött támogatás összege: 67 868 960 Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma:  2023.12.31.

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A projekt célja, hogy meglévő telephelyünkön zöldmezős beruházásként új iroda- és rendezvényépületet építsünk fel, ennek berendezését technológiai fejlesztés keretében beszerezzük. Elszámolni kívánt költségek:

- Új épület építése (iroda épület és tárgyaló): Az épület egy kétszintes téglaépület lesz, amelynek összes hasznos alapterülete 181,8 m2.

- Eszközbeszerzés, technológiafejlesztés (oktatáshoz kapcsolódó eszközök): A projekt keretében a képzéseket koordináló, képzőintézményi és rendezvényszervező tevékenységünkhöz kapcsolódóan szeretnénk elengedhetetlen eszközöket beszerezni, melyek az alábbiak.

- karcher tisztítógép: Az újonnan kivitelezésre kerülő épület karbantartásához, a tevékenységünk magas színvonalú végzéséhez szükséges egy ipari takarítóeszköz beszerzése, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásunkkal.

- logitech hangtechnika: A képzések során szükséges, hogy a megfelelő hangosítás rendelkezésre álljon, ehhez egy profi hangtechnikai szett beszerzését tervezzük.

- projektor: a képzéseken történő szemléltetőeszköz, melyet elengedhetetlen használnunk a fejlesztendő tevékenység végzéséhez.

- IT-fejlesztés: Az EUROPROOF típusú vállalatirányítási rendszer bevezetése vállalatunknál, hogy felkészülhessünk a digitális világ okozta kihívásokhoz.

- Képzés: Vállalatunk alkalmazottainak IT- és soft skill képzéseit tervezzük, hogy a munkaerő hatékonyabban működjön közre a cég mindennapjaiban.

- Megújuló energiát hasznosító technológiák: az újonnan kivitelezésre kerülő  épület elektromos energiaellátásának biztosítása megújuló energiaforrásból, egy 25,025 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer telepítésével, valamint az épület hűtés-fűtés ellátása egy levegő-víz hőszivattyú 25,81 kW-os rendszerrel.